You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

---------->>>>>Get FREE PLC Programming Tips

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

PLC training tools sale

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old June 16th, 2010, 06:28 PM   #1
wilsonzhu
Member
Canada

wilsonzhu is offline
 
Join Date: Jan 2008
Location: vancouver
Posts: 269
how to convert controllogix majorfaultrecord to character?

Hi All,

For some reason, I had to clear the recoverable major error in the fault hander routine and record the fault for history check, The MajorFaultRecord is consisted by time_Low, time_High, type, code and info[8] array, I want to convert time_Low, time_High and Info[8] array to the readable ASCII Character. Could you please give me some advice.Thanks.
  Reply With Quote
Old June 16th, 2010, 07:23 PM   #2
wilsonzhu
Member
Canada

wilsonzhu is offline
 
Join Date: Jan 2008
Location: vancouver
Posts: 269
I mean how to access major fault log(displayed in the Recent Faults area of the dialog) in the Controllogix fault hander routine if it's possible, because it's already clear the fault in the program, but I want record for history check.

Quote:
Originally Posted by wilsonzhu View Post
Hi All,

For some reason, I had to clear the recoverable major error in the fault hander routine and record the fault for history check, The MajorFaultRecord is consisted by time_Low, time_High, type, code and info[8] array, I want to convert time_Low, time_High and Info[8] array to the readable ASCII Character. Could you please give me some advice.Thanks.
  Reply With Quote
Old February 10th, 2011, 09:55 AM   #3
mstlee
Member
Canada

mstlee is offline
 
Join Date: Feb 2011
Location: Canada
Posts: 1
Hi Wilsonzhu
Want to know if you find the answer of your question. I also need info about the convertion.
Thanks
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Export/Import Textlists WinCC Flex 2008 STL??? LIVE PLC Questions And Answers 6 April 19th, 2010 04:44 PM
How to identify Transaction ID or Request ID in ControlLogix CIP Commands ? ruz LIVE PLC Questions And Answers 7 December 29th, 2008 09:26 AM
SLC5/04 MSG to ControlLogix christos_d LIVE PLC Questions And Answers 6 June 10th, 2008 02:24 AM
Convert from ControlLogix to SLC500 possible ? JesperMP LIVE PLC Questions And Answers 4 March 30th, 2006 11:42 AM
GE Fanus Series 6 PLC convert to ControlLogix pr_reliance-guy LIVE PLC Questions And Answers 4 October 4th, 2005 12:04 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:46 AM.


.